Home » Teams » E 1 » Verslag

Gewonnen van het sterkste team van de poule.

Jeugd E1 tegen VVW E2

10-2-0219.Ik vond dat de verdediging eerst niet zo goed ging, maar later wel. En we stonden wel goed vrij. Alleen soms stonden we meer bij de linkerhoek en soms meer bij de rechterhoek.

Maar we hadden wel gewonnen namelijk 15-12!

En ik en mijn team stonden wel vaak vrij dus ik vond het een leuke wedstrijd.

 

Groeten Lola.

 

 

Gaat super met de jeugd E1

 

Wij speelden op zondag 27 januari een handbal wedstrijd tegen Quick. Helaas konden twee teamleden niet aan deze wedstrijd meedoen. In de eerste helft ging het al heel erg goed en stonden we 9-1 voor. De verdediging ging goed en de aanvallen gingen super! Maar soms ging het iets minder omdat we dan niet helemaal gefocust waren en dan ging het een beetje mis maar voor de rest ging het gelukkig goed. Ook bij de keepers ging het erg goed, ze hadden mooie safes en er gingen maar weinig ballen doorheen. In de tweede helft ging alles net zo goed als in de eerste helft en uiteindelijk hadden we met 20-5 gewonnen. Het was een hele leuke wedstrijd en iedereen was blij dat we hadden gewonnen.

Groeten Fenna ( E1)

 

Spannende wedstrijd bij de jeugd

Con Zelo E1 – Hollandia T E1

Zondag 16 december mochten de meiden van E1 op bezoek bij Con Zelo E1. Con Zelois een sterke ploeg waar tijdens het buitenseizoen van werd verloren. De technische staf van de rood witte krijgers moesten daarom een goed strijdplan hebben om het de gastvrouwen uit het Waarland lastig te maken. We gingen zonder de door griep gevelde Valerie richting de nieuwe speelhal in ’t Veld.

 

Vanaf het eerste fluitsignaal waren de meiden scherp en hadden de tactiek goed in hun koppies. Lekker handballen, goed verdedigen en uiteraard ook het netje van de tegenstander laten bollen. De wedstrijd ging mooi gelijk op. Mooie goals werden er gemaakt door Romy, Fenna, Lola en Mieke. De doelpuntenmakers werden goed bediend door Tahnee, Noemi, en Frederique! De eerste helft stond Maren lekker te keepen! Het spel ging gelijk op en bij een ruststand van 11-8 in het voordeel van Con Zelo werden nog even de laatste puntjes besproken.

Ook in de 2e helft kreeg het in grote getale gekomen publiek weer een mooi potje handbal te zien. Langzaam kwamen de meiden van Hollandia T dichter bij Con Zelo. Noëmi stond de 2e helft op doel en bleek een ware plaaggeest voor de aanvallers van Con Zelo. De ene na de andere bal werd uit het doel gehouden en tijdens de snelle tegenaanvallen wisten de meiden het doelgoed te vinden. Ook verdedigend bleven ze sterk spelen, waardoor de achterstand werd omgezet naar een verdiende voorsprong. Met nog een paar spannende minuten floot de scheidsrechter bij een stand van 17-18 in het voordeel van Hollandia T. Iedereen blij en na het nemen van de shoot outs en een lekkere warme douche in de nieuw ruikende kleedkamers keerden de meiden met de punten in de tas weer richting het mooie Tuitjenhorn. Top gedaan!!

 

Mark Hooglugt Timmerwerken sponsor E1

Met dank aan Mark Hooglucht Timmerwerken staan de meiden van de E1 weer spik en span op het veld. Wij wensen de  meiden veel handbalplezier in de nieuwe tenues.

Mark en Wilma bedankt voor de sponsoring!