Home » Teams » E 1 » Verslag

Pupil van de week: 2019

Datum: 12-05-2019       

Wedstrijd: Hollandia T- Victoria-O

Ruststand: 15-8 Einduitslag: 25-18

 

Naam :Frederique Bleeker

 

Wat is je leeftijd?

Ik ben 10 jaar.

Uit hoeveel personen bestaat je gezin?

1 zusje, 3 broers, een vader en moeder, dus totaal 7

 Op welke school zit je en welke groep?

De Hoge Akker, groep 6

Wat wil je later worden?

Handbalster en anders geen idee

Wat is je lievelingseten en wat lust je echt niet?

Pasta en Spruiten

Heb je nog andere hobby’s naast handbal?

Kickboksen en tekenen

Wie is jullie trainer?

Anita, Julia & Jim

Wie is jullie coach?

Gert-Jan bleeker

Wat kan je goed met handbal?

Break-out

Wat vind je moeilijk bij handbal?

Onderhands gooien

Wat vond je van de wedstrijd?

Super leuk!

Wie vind je goed bij dames 1

Iedereen, Cynthia

Wat vond je het leukste vanmiddag?

Dat je op doel mocht gooien

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn?

Leuk, heel leuk!

 

Naam:Maren van der Welle

 

Wat is je leeftijd?

Ik ben 10 jaar

Uit hoeveel personen bestaat je gezin?

2 broers en een vader en moeder, dus totaal 5

Op welke school zit je en welke groep?

De Hoge Ven, groep 6

Wat wil je later worden?

Juf of handbalster

Wat is je lievelingseten en wat lust je echt niet?

Chinees en broccoli

Heb je nog andere hobby’s naast handbal?

Volleybal en kickboksen

Wie is jullie trainer?

Anita, Julia en Jim

Wie is jullie coach?

Gert-Jan Bleeker

Wat kan je goed met handbal?

Op de cirkel

Wat vind je moeilijk bij handbal?

Strek worp

Wat vond je van de wedstrijd?

Super leuk!

Wie vind je goed bij dames 1

Iedereen, Bregje

Wat vond je het leukste vanmiddag?

Dat je op doel mocht gooien

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn?

Heel leuk!

 

Hollandia T E1 is op oorlog pad, ze winnen veel maar schrijven ook veel voor Handbalvereniging Hollandia T . (TOP TOP )

 

Excelsior moet er ook aan geloven tegen de jeugd E1

Zaterdag 16 maart hadden wij een handbalwedstrijd. Het was een leuke wedstrijd. De ruststand was 6-1 voor ons en de eindstand was 23-7 voor ons. We moesten tegen Excelsior.

Het ging best goed. Want het is een kwestie van oefenen en teamwork. Overspelen ging erg goed en het verdedigen ging ook top, want we hebben flink gewonnen. En we hebben ook goede keepers (Maren en Noëmi) en verdedigers. Het leukste vond ik dat iedereen heeft gescoord en Thanee haar record van scoren in een wedstrijd heeft geëvenaard. Volgende week is de laatste wedstrijd in de zaal en daarna mogen we weer lekker buiten handballen. Ik heb er zin in!

Gr. Fréderique

                                                  

Hauwert op de slachtbank

11-3-2019.Wij moesten vandaag handballen tegen Hauwert.

En we hebben 2-23 gewonnen. In de eerste helft was het 2-10 in het voordeel van

Hollandia T. De eerste helft ging ik op doel. En de tweede helft stond Noëmi op doel. Het verdedigen ging goed. Maar we konden wel wat beter overspelen.

We moeten nog 2 wedstrijden binnen. Maar het was nu wel veel geluk omdat het de hele dag regende. Het was niet zo spannend maar het was wel leuk om te spelen.

Groeten Mieke

 

SEW geen partij voor Hollandia T E1

Zaterdag 2 maart moest de E1 thuis tegen West-Friesland/SEW E5 spelen. Een heel jong team met een goede techniek. Ik mocht deze wedstrijd aanvoerster zijn. Voor de handbalwedstrijd had ik nog een volleybal wedstrijd in Warmenhuizen. Gelukkig was ik net op tijd in de Harenkarspelhal. We konden nog even inspelen. Daarna begon de wedstrijd. Noëmi stond in de eerste helft op doel. We gooiden te lange ballen, die werden onderschept. Het tweede doelpunt was wel voor Hollandia T. Daarna volgden er meerdere doelpunten. De ruststand was 10-3 voor ons. De tweede helft mocht ik op doel. Dat kwam goed uit, want ik had last van mijn knie. De aanval werd beter en er werden minder lange ballen gegooid. Het is ons allemaal gelukt een keer op het doel van de tegenstanders te gooien. Toen floot de scheidsrechter af. We hadden met 18-7 gewonnen. Het was een leuke wedstrijd.

Groetjes, namens de E1,

Maren

 

Gewonnen van het sterkste team van de poule.

Jeugd E1 tegen VVW E2

10-2-0219.Ik vond dat de verdediging eerst niet zo goed ging, maar later wel. En we stonden wel goed vrij. Alleen soms stonden we meer bij de linkerhoek en soms meer bij de rechterhoek.

Maar we hadden wel gewonnen namelijk 15-12!

En ik en mijn team stonden wel vaak vrij dus ik vond het een leuke wedstrijd.

 

Groeten Lola.

 

 

Gaat super met de jeugd E1

 

Wij speelden op zondag 27 januari een handbal wedstrijd tegen Quick. Helaas konden twee teamleden niet aan deze wedstrijd meedoen. In de eerste helft ging het al heel erg goed en stonden we 9-1 voor. De verdediging ging goed en de aanvallen gingen super! Maar soms ging het iets minder omdat we dan niet helemaal gefocust waren en dan ging het een beetje mis maar voor de rest ging het gelukkig goed. Ook bij de keepers ging het erg goed, ze hadden mooie safes en er gingen maar weinig ballen doorheen. In de tweede helft ging alles net zo goed als in de eerste helft en uiteindelijk hadden we met 20-5 gewonnen. Het was een hele leuke wedstrijd en iedereen was blij dat we hadden gewonnen.

Groeten Fenna ( E1)

 

Spannende wedstrijd bij de jeugd

Con Zelo E1 – Hollandia T E1

Zondag 16 december mochten de meiden van E1 op bezoek bij Con Zelo E1. Con Zelois een sterke ploeg waar tijdens het buitenseizoen van werd verloren. De technische staf van de rood witte krijgers moesten daarom een goed strijdplan hebben om het de gastvrouwen uit het Waarland lastig te maken. We gingen zonder de door griep gevelde Valerie richting de nieuwe speelhal in ’t Veld.

 

Vanaf het eerste fluitsignaal waren de meiden scherp en hadden de tactiek goed in hun koppies. Lekker handballen, goed verdedigen en uiteraard ook het netje van de tegenstander laten bollen. De wedstrijd ging mooi gelijk op. Mooie goals werden er gemaakt door Romy, Fenna, Lola en Mieke. De doelpuntenmakers werden goed bediend door Tahnee, Noemi, en Frederique! De eerste helft stond Maren lekker te keepen! Het spel ging gelijk op en bij een ruststand van 11-8 in het voordeel van Con Zelo werden nog even de laatste puntjes besproken.

Ook in de 2e helft kreeg het in grote getale gekomen publiek weer een mooi potje handbal te zien. Langzaam kwamen de meiden van Hollandia T dichter bij Con Zelo. Noëmi stond de 2e helft op doel en bleek een ware plaaggeest voor de aanvallers van Con Zelo. De ene na de andere bal werd uit het doel gehouden en tijdens de snelle tegenaanvallen wisten de meiden het doelgoed te vinden. Ook verdedigend bleven ze sterk spelen, waardoor de achterstand werd omgezet naar een verdiende voorsprong. Met nog een paar spannende minuten floot de scheidsrechter bij een stand van 17-18 in het voordeel van Hollandia T. Iedereen blij en na het nemen van de shoot outs en een lekkere warme douche in de nieuw ruikende kleedkamers keerden de meiden met de punten in de tas weer richting het mooie Tuitjenhorn. Top gedaan!!

 

Mark Hooglugt Timmerwerken sponsor E1

Met dank aan Mark Hooglucht Timmerwerken staan de meiden van de E1 weer spik en span op het veld. Wij wensen de  meiden veel handbalplezier in de nieuwe tenues.

Mark en Wilma bedankt voor de sponsoring!