Home » Teams » Dames Rec 2 » Verslag

Recreanten doen goede zaken in de zaal

Het zat er al even aan te komen. Een eervolle tweede plek voor de recreanten 2  was haalbaal maar dan moesten we tegen DSO wel winnen. We troffen dit team twee keer achter elkaar. De eerste keer was het een nipte zege in de allerlaatste seconde. Uit moesten we dus wel op scherp staan om de 2e plek veilig te stellen. De dames deden wat er verwacht werd en wonnen ook de uit wedstrijd. De wedstrijd tegen Zwaluwen deed er niet meer toe. Maar we wilden natuurlijk wel de eer hoog houden en winnen. We gingen wat traag van start waardoor het in de eerste 10 minuten gelijk op ging. Daarna werd het tempo opgevoerd en wisten we het verschil al voor rust uit te bouwen naar 10 punten. De 2e helft  kwam Zwaluwen makkelijker tot scoren waardoor het verschil bleef steken op 10 punten in het voordeel van Hollandia T. Mooi resultaat om het zaal seizoen mee te eindigen. Tornado is de terechte winnaar van de poule geworden. Zij hebben slechts één wedstrijd verloren. Leuk om hierbij te vertellen is dat dit tegen Hollandia T was. Juist op dit resultaat zijn we natuurlijk echt trots.

Ook de recreanten 1 zijn lekker op dreef. Na wat slordig punt verlies gedurende het seizoen moest het in de laatste wedstrijd nog gebeuren. Winst was nodig om de 2e plek veilig te stellen. Dat moest dan wel gebeuren tegen de nummer 1 van de poule. Van dit team werd in de uit wedstrijd nog glansrijk verloren. Dat mocht niet nog een keer gebeuren. De dames stonden op scherp. Geen afmeldingen dit keer.  De motivatie om te winnen was groot. Ze speelden de sterren van de hemel . Meer dan goed genoeg om te winnen van Wieringerwaard en dus ook voor dit team een eervolle 2e plek.

 

Recreanten 2 op koers

7-2-2019.De eerst helft van de zaalcompetitie werd afgesloten met een onnodige nederlaag tegen VVW. Jammer! Dit verlies triggerde ons wel want de eerste tegenstander in het nieuwe jaar was wederom VVW. Een late uit wedstrijd in Wervershoof was waar het moest gebeuren. Vol goede moed reden we die kant op om de eerste punten van de 2e helft van de competitie mee te nemen. In een heel spannende pot trokken wij aan het langste eind. Met 8-9 gingen we huiswaarts. Lekker gevoel! Daarna troffen we Zwaluwen en D.W.O.W.. Tegenstanders die onder ons staan. Ook die moet je echter nooit onderschatten! Dat hebben we niet gedaan. Beide wedstrijden wisten we te winnen. Deze goede reeks leidt er toe dat we op dit moment de 2e plek bezetten. Nu moeten we doorpakken tegen de sterkere tegenstanders. Deze week staat Geel Zwart op het programma. Altijd lastig. Maar we gaan ervoor.

 

Dames recreanten 1 en 2 winnen hun eerste wedstrijd

De eerste slag is geslagen voor de dames 1 uit het kersverse recreanten team. Vanuit de thuisbasis kwam het tot een riante overwinning van 19-7 tegen Zwaluwen K.

Dames Recreanten  2 wonnen van Geelzwart met 3-12