Home » Teams » D 1 » Verslag

Jeugd D1 in ongeslagen status

Wedstrijdverslag Hollandia T - JHC - 8 december

Na het eerste verliespunt vorige week zaterdag moest er dit weekend weer gewonnen worden om zicht te houden op een koppositie! Er moest gespeeld worden tegen het sterke JHC. Ook dit keer stond Joyce weer op doel en deed Lara gelukkig weer met ons mee! De opdracht was lekker fel verdedigen, snel eruit en goed "tikken" met elkaar. Maar vooral belangrijk, lachen en genieten! De coaches zagen direct dat er goed geluisterd was en de meiden elkaar goed konden vinden. Na fraaie goals van o.a. Maud, Tess, Suze en Floor en zeer goed verdedigend werk en mooi keeperswerk van Joyce gingen we de rust in met een 10 - 6 voorsprong. De tweede helft stond Sten "Wester" op doel. Onze vliegende keep stond zijn mannetje weer met een paar mooie reddingen. JHC kon het allemaal niet meer bijbenen en mede door goals van Sam, Lara en mooi goaltje van Loïs werd het een dik verdiende winst van 22-13!

 

Dit was de laatste wedstrijd dit jaar en rest alleen nog het 4 x 4 toernooi op 30 december. Dan starten onze meiden weer op zondag 6 januari tegen de koploper H.V.S.

Groeten van de D1

 

Wedstrijdverslag Kleine Sluis - Hollandia T D1

Zaterdag 1 december gingen we om half 10 naar Anna Paulowna om te handballen tegen Kleine Sluis.
Lieke was gevraagd om Lara te vervangen, daar ze nog herstellende is van een hersenschudding. Lara liet haar team echter niet in de steek en ging evengoed mee om aan te moedigen.
In de 1e helft stond Joyce op doel. Het ging de eerste helft erg gelijk op Sten maakte via een mooie lobbal een prachtig doelpunt. De meiden van Kleine Sluis waren erg hard aan het verdedigen, dus er werden 2 strafworpen gegeven, deze werden genomen door Tess met doelpunten als resultaat. Met de rust stonden we 6 – 7 voor.
De 2e helft ging Sten op doel. Helaas werd er slordig gespeeld met veel balverlies tot gevolg. Het ging erg over en weer en gelijk op. Weer werden er 2 strafworpen gegeven, 1 werd benut.
Aan beide kanten werd er gescoord en ging het gelijk op met 13 – 13 als eind uitslag. Het was een mooie spannende wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren.