Home » Teams » C 2 » Verslag

D1 gaat vol vuur van start

 

Hollandia T D-1 tegen KSV D-3 Zondag 5 januari 2020

Om 10.55 uur ging de wedstrijd van start. Joyce begon op doel. Yente , Summer, Suze, Fenna, Pem, Lara, Bente en Floor (inval) in het veld. Tess helaas nog afwezig.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen we voor met 2- 0. Doelpunten van Yente en Lara. Opvallend was de goede verdediging van onze meiden. En wanneer er dan toch een speler van KSV doorheen kwam, stond Joyce heel goed te keepen! Samenwerking is hierbij natuurlijk enorm belangrijk en dat deden de meiden vandaag heel goed.

Na korte tijd stond het 4-1, goals van Yente en Bente en ook eentje van KSV. Pem kreeg een mooie bal van Floor en schoot vervolgens net op de keeper. Later lukte het gelukkig alsnog. Suze onderschepte de bal in de aanval van KSV. Kon vervolgens zelf op weg naar het doel van de tegenstander en scoorde! Fenna maakte het laatste doelpunt voor de rust.

Met 11-1 gingen de meiden de rust in. Op de bank werd er van alles besproken door coach Annaly en de meiden. Het publiek zag stralende gezichten, wat wil je ook met zo’n tussenstand!

Na de rust stond Pem op doel en Joyce in het veld. Het tempo lag iets lager in de tweede helft. Toch zagen we volop inzet. Enorm harde balen op doel door Lara en Floor, 3 opeenvolgende goals door Suze, goede verdediging door Summer, prachtige reddingen door Pem en Joyce die meerdere keren scoorde.

Een mooie overwinning van 19-3 bij de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Op naar de tweede helft van de zaalcompetitie!