Home » Teams » B 2 » Verslag

Jeugd B2 op volle kracht langs Jupiter ’76 B1 en word tweede in de zaalcompetitie.

17-3-2019: Zondagmiddag 13.10 uur speelt de B2 thuis tegen Jupiter ‘76 uit Franeker. Zij hebben al een rit van 88 kilometer in een uur moeten afleggen om bij ons te komen, zou dat de wedstrijd beïnvloeden?!

Met goede moed en veel zin wordt er begonnen aan de wedstrijd. We hebben 2 wissels, dus er kan lekker doorgewisseld worden door de invalcoach. Er wordt prima overgespeeld en de eerste doelpunten vallen voor beiden, maar wij lopen al snel uit. Iedereen is lekker bezig en in het verloop van de 1e helft knallen wij ze er (bijna) allemaal in. Waarbij de ruststand op 18-8 komt. En met goede zin gaan we de 2e helft in. Ook nu gooien we bijna alle ballen in het doel en doet Jupiter ’76 ook wel wat terug. Maar wij gaan met een prachtige winst van 31-14 de kleedkamer in! Goede wedstrijd meiden en lekker dat er zoveel gescoord is. De ouders en invalcoach zijn trots op Cris, Fleur, Gwen, Lynn, Manon, Marique, Maud, Ruby en Yentl!!

 

B2 op volle kracht langs D.W.O.W.

11-11-2018: Zondagmorgen 11 uur verzamelen en dan gaan we op weg naar D.W.O.W. in Wieringerwerf, sporthal Zuiderzee. We spelen om 11.55 uur en we zijn vandaag niet het eerste en ook niet het laatste team van Hollandia T. dat hier aantreedt (5 teams!).

Met goede moed en veel zin wordt er begonnen aan de wedstrijd. We hebben 1 wissel dus iedereen moet op volle kracht. Er wordt lekker overgespeeld en de eerste doelpunten vallen voor ons. Iedereen is lekker bezig en in het verloop van de wedstrijd knallen wij ze er (bijna) allemaal in. We moeten wel bij de les blijven want D.W.O.W. heeft er niet veel tempo in zitten, dus moeten we waken dat we daar niet in mee gaan. Dat is helemaal goed gekomen. We gaan met een prachtige winst van 17-2 weer naar huis! Goede wedstrijd meiden en lekker dat er zoveel gescoord is. De rij-ouders en coach zijn trots op Cris, Fleur, Gwen, Lynn, Manon, Marique, Maud en Ruby!!