Home » Nieuws » Jeugdnieuws

Amsonia bollen actie weer  een groot succes

De bollen actie van handbalvereniging Hollandia T was weer een groot succes.

Alle leden van Handbalvereniging Hollandia T waren ingezet voor de deze actie.

De inpakploeg ging op donderdag 18-10-2018 om  19.00 uur van start en om 20.15 uur waren alle zakken gevuld met de bloembollen van AMSONIA.

Tussen 20.00 en 20.30 uur werden zakken met bloembollen opgehaald door de ouders van onze jongste jeugd leden,  om deze  de  volgende dag te verkopen.

Als slagroom op de taart kregen we van  Martin Buter (AMSONIA)  100 zakken bloembollen extra cadeau .

Hiervoor veel dank.

Vrijdag ging de jeugd van Handbalvereniging Hollandia T de  zakken bloembollen van Amsonia verkopen en binnen 1,5 uur waren de alle zakken met Amsonia bloembollen verkocht.

Wij bedanken Martin Buter (AMSONIA) voor het beschikbaar stellen van de bloembollen en de 100 zakken extra, TOP TOP TOP

Ook aan alle leden die aan deze actie hebben mee hebben gedaan.

 

 

Mark Hooglugt Timmerwerken sponsor E1

Met dank aan Mark Hooglucht Timmerwerken staan de meiden van de E1 weer spik en span op het veld. Wij wensen de  meiden veel handbalplezier in de nieuwe tenues.

Mark en Wilma bedankt voor de sponsoring!

A1 kijkt terug op de eerste helft van het buitenseizoen

De meiden van de A1 zijn goed bezig! Met de nieuwe trainer, Jos Mienes, zijn de dames in augustus gestart met de training. Na ook nog een toernooi gedraaid te hebben, was het tijd voor de veldcompetitie. Ze treden aan in een poule met sterke tegenstanders. We verwachtten op voorhand dus mooie wedstrijden maar ook wel zwaar voor onze eerste jaar A’s.  Maar het is een enthousiaste groep meiden waar echt nog groei mogelijkheden in zitten. Een mooie uitdaging dus. De start was goed. Nadat de meiden op zaterdag met z’n allen gezellig in het AHOJ kermis hadden gevierd, stonden ze zondagochtend voltallig op het veld. Bij nacht de man bij dag de man was het motto. Ze stonden hun mannetje. In een bij aanvang gelijk op gaande strijd wisten ze in de 2e helft HVS te verslaan. Zo, de eerste punten zaten in de tas. Vervolgens volgden de sterkere teams. Waarbij SV de Valken met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Deze wedstrijd moesten ook wij gewonnen geven. Tegen S.C. Dynamo wisten we goed tegenstand te bieden en bleef het tot het eind spannend. Helaas raakten hier wat speelsters geblesseerd van het veld en gingen de punten naar Dynamo. Toen Con Zelo, de burencup. De meiden waren er op gebrand om deze wedstrijd te winnen. Dit mochten ze echt niet verliezen werd op voorhand gezegd. De missie is geslaagd. Maar het werd wel spannend. Con Zelo bood goede tegenstand en gaf niet op in een fase waarin wij verzuimden te scoren, wist Con Zelo de achterstand in te halen tot slechts een verschil van 2 punten. Als laatste SEW. Een tegenstander waarbij het kwartje twee kanten op kon vallen. We waren niet in ons beste doen en dan merk je dat je het op dit niveau zwaar krijgt. Elke fout wordt afgestraft. Het lukte ons niet om de wedstrijd naar ons toe te trekken. Maar we hebben de schade beperkt gehouden en ook hier goede tegenstand geboden.

Een leerzame eerste helft van het veldseizoen. Nu op naar de zaal. Voor een deel komen we dezelfde teams tegen als op het veld maar ook ontmoeten we een aantal nieuwe tegenstanders.  Het wordt in de zaal ook weer hard werken voor de meiden. We gaan er wat moois van maken. Als u tijd en zin hebt, kom dan een keer bij ons kijken. Uw support wordt gewaardeerd.