Home » Nieuws

Voorzitter Michel Blokdijk wenst iedereen de allerbeste wensen voor 2020 toe.

We hopen dat iedereen hele gezellige kerstdagen heeft gehad en een goed uiteinde van het jaar 2019. Het jaar is prachtig afgesloten. Het Nederlands team werd wereld kampioen. En hoe…. Sensationele wedstrijden die tot de laatste seconde spannend  waren. Ook bij Hollandia T zijn we trots op de resultaten in de eerste seizoenshelft. Dames 1 staat op de eerste plaats in de poule en gaat voor het kampioenschap. A1 houdt zich heel goed staande. Ze zijn hoog ingedeeld en hebben nog te kampen met blessure leed. Gelukkig kunnen ze bouwen op trouwe invallers die met hen mee reien door het land. A2 heeft samen veel plezier! De B1 werkt hard en doet het goed in de competitie. Een mooie top 3 is voor hen zeker mogelijk. Ook de B2, C1 en D2 hebben nog zicht op een plek in de top 3. De B3 doet het goed in hun poule. De D1 is na de kerstvakantie vol vuur van start gegaan. Dit kunt u verderop lezen. De E en F jeugd speelt voor het plezier en om te leren. Mooi om te zien hoe zij ook fanatiek de wedstrijden ingaan. Dan hebben we nog 2 gezellige recreanten teams. De resultaten zijn wat wisselend. De lol is er niet minder om.

 

Samen met de trainers gaan wij de uitdaging aan om uit elk team het beste te halen. Soms zien we dat een team niet in de juiste poule zit. We proberen in overleg met NHV hierop bij te sturen. Maar niet altijd lukt dat. Er zijn vele belangen die het NHV moet dienen. Dan is het voor ons ook weer doorgaan en verder werken met het team. Hollandia T groeit en bloeit in het seizoen 2019/2020. Wij hopen dat we deze lijn  kunnen vasthouden. Wij doen ons best  om met plezier de prestatie te laten groeien. We gaan voor een fantastisch 2020!

 

Tot slot wil ik de trainers, scheidsrechters,begeleiders, sponsoren ,vrijwilligers en iedereen van Handbalvereniging Hollandia T bedanken voor het afgelopen jaar. En last but not least ons bestuur. Wat een geweldig team hebben we! De saamhorigheid, de rust, uitstraling van ons team,oplossing gericht. Ik heb hier één zin voor. JULLIE ZIJN GEWELDIG!

 

Groetjes Michel Blokdijk

 

Razende reporters

Om leden en supporters te informeren over de wedstrijden die zijn gespeeld is het leuk om af en toe een verslag van de wedstrijd te lezen in het dorpsblad en op de site. Vooral de oudere generatie, denk bijv. aan je opa/oma, vindt dit altijd leuk om te lezen! Het verslag kun je als speler natuurlijk zelf maken, maar ook een supporter/ouder kan een stukje schrijven. Hieronder staat een schema waarop we per team een verslag zouden willen ontvangen. Als je het leuk vindt, kun je natuurlijk als razende reporter ook elke ween stukje insturen.

 

Tips: Schrijf positief over alle teamleden; het is tenslotte een teamsport. Een foto (jpeg) is leuk!!!

Mail het verslag naar: handbal-vereniging-hollandia-t@ziggo.nl

 

Team

Datum inleveren (voor 19.00 uur)

 

Team

Datum inleveren (voor 19.00 uur)

 

Ds Rec 1

Ds Rec 2

A1

A2

B1

B2

C1

 

  6 oktober        2019

29 september   2019

13 oktober        2019

29 september   2019

  6 oktober        2019

13 oktober        2019

20 oktober        2019

 

D1

D2

E1

E2

F1

F2

 

13 oktober         2019

  6 oktober         2019

29 september    2019

  6 oktober         2019

13 oktober         2019

29 september    2019