Home » Info / contact » H.V.V.acties

H.V.V. Sportveiling in Tuitjenhorn levert clubs dik dertigduizend euro op

SC-Sportveiling.jpg

De sportveiling van hand- en voetbalclub Hollandia T en volleybalvereniging De Boemel in Tuitjenhorn heeft zaterdagavond 30.190 euro opgebracht. In een volgepakt dorpshuis Ahoj kwamen 312 kavels onder de hamer. Veilingmeesters waren de broers Mats en Huub Tiebie. ,,Het is fantastisch verlopen, in een prima sfeer’’, stelde laatstgenoemde, die met een tiental vrijwilligers het veilingcomité vormde. ,,Het was een uitermate geslaagde avond, of liever gezegd nacht. Het duurde al met al tot kwart voor twee.’’

Opvallend vond hij dat er veel jongeren van de partij waren. ,,Dat is wat mij betreft de kracht van zo’n evenement: de saamhorigheid. Drie groepen sporters, jong en oud, zitten kriskras door elkaar. Zoiets is goed voor het dorp.’’

Ferrari

De kavels logen er ook niet om. Zoals het bijwonen van een live uitzending in de studio in Hilversum van het tv-praatprogramma Voetbal Inside, kaarten voor concerten en sportwedstrijden, een rondje rijden in een Ferrari. Op visschotels, taarten en andere etenswaren, loodgietersklussen, een avondje oppas, reclamebord langs het handbalveld, Schipholtaxi, het schrijven van een feestlied, drumlessen, tuinmest, honderd kilo aardappelen, verzorgen van belastingaangifte en een rondje varen in een koolvlet kon eveneens worden geboden.

Toppers

Een feestavond voor dertig personen in Ahoy bracht het meeste geld in het laatje: 1200 euro. De voetbalreis naar Barcelona (750 euro) en het bezoek, inclusief vlucht en verblijf, van een duel met profvolleybalster Celeste Plak in het Italiaanse Novara (590 euro) waren de andere toppers.

,,Het kan zijn dat er meer geld binnen komt, we laten het rekeningnummer nog een poos open staan’’, aldus Huub Tiebie. ,,Misschien waren er mensen verhinderd, die toch hun steentje willen bijdragen.’’

Het geld wordt verdeeld onder de clubs, voor onderhoud aan de accommodatie of aanschaf van (jeugd)materialen.


Door Martijn Gijsbertsen Schager Courant

 
 
 
 
 
 
 
 
H.V.V. veiling 4 februari 2017
 
!! Komt dat zien, Komt dat zien !!
 
Naar aanleiding van het succes uit 2013 organiseren Handbal-Voetbalvereniging Hollandia T. en Volleybalvereniging De Boemel weer een splinternieuwe veiling!
 
Na het succes in 2013 wordt er dit jaar in 2017 weer een veiling vol gezelligheid opgezet. De positieve feedback en respons die wij toentertijd hebben ontvangen, motiveert ons om er dit jaar ook weer een mooi evenement van te maken! Daarbij hebben wij jouw hulp nodig!
 
Wat is de bedoeling?
In navolging van de vorige veiling in 2013 hebben wij besloten om in 2017 weer een veiling op te zetten. Deze veiling zal plaats vinden in het dorpshuis Ahoy te Tuitjenhorn. Hierbij is iedereen welkom en zullen er kavels verkocht worden aan de hoogste bieder. Meer informatie over de gehele uitwerking en alle regels kun je vinden onder: Reglementen.
 
Naast alle gezelligheid is er ook een hoop geld opgehaald, geheel ten behoeve van de drie verenigingen.
 
Waarom is dit nodig?
De verenigingen worden helaas door de bezuinigingen binnen de gemeente getroffen. Daarom zetten wij ook deze actie op touw om onze verenigingen in het dorp financieel te ondersteunen. Het is namelijk niet zo dat de veiling een commercieel oogpunt heeft. 4 jaar terug heeft dit een geweldige opbrengst van €35.000,- opgeleverd die geheel is verdeeld over de drie verenigingen. Meer informatie over wat er met het geld uit 2013 is gebeurd kun je vinden onder: Historie.
 
Alle opbrengsten van de veiling wordt evenredig over de drie verenigingen verdeeld.
 
Mocht je een leuk idee hebben voor een kavel; laat het ons gerust weten! Wij accepteren zowel producten als diensten. Mocht je echter liever direct geld sponsoren voor de clubs, dan is dat natuurlijk ook meer dan welkom!
 
Daarnaast nodigen wij ook graag iedereen uit om deel te nemen aan dit bijzonder mooie evenement op zaterdag 4 Februari 2017. Tot dan!
 

 

Tuitjenhorn een dorp met een sporthart!

H.V.V. Sportveiling is een enorm succes geworden.

We waren om 14.00 uur klaar. De spullen klaargezet en alles getest.

We zaten nog met 2 vragen, hoeveel mensen zouden er komen en wat wordt er geboden?

Het AHOJ ( Ron en Karianne bedankt  jullie hadden het super voor elkaar)en met zo'n 450 bezoekers zat het AHOJ bomvol.

Onder het toeziend oog van notaris mevrouw Wijnbeld, ging de veiling van start met als afslager Piet Burger.

Voor de pauze kon je zien dat iedereen aftaste met bieden,maar na de pauze werd er flink geboden.

De uiteindelijke opbrengst overtrof onze verwachtingen.

Dertigduizend euro!!

Wat opviel dat iedereen eensgezind was en onder genot van een drankje gezellig zat te babbelen en ondertussen  de vingers opstaken.

Wat een fantastisch evenement door en voor 3 sportverenigingen (Handbal vereniging Hollandia T, volleybalvereniging de Boemel en  Voetbalvereniging Hollandia T).

Samenwerken, saamhorigheid en gemeenschapszin is wat we gevoeld hebben in zowel de voorbereiding als op de veilingavond zelf.

Tuitjenhorn  en omstreken met een sporthart! De organisatie kijkt vol trots terug en wil iedereen die zich voor dit evenement heeft ingezet nogmaals hartelijk bedanken.

Namens Ivon en Michel van de (handbal) en Huub en Kees (volleybal) ,Manon en Anita (voetbal).

Voor foto's kunt op de site bekijken hvv-sportveiling.nl

 

                                                 ""Bedankt Allemaal""

Het organisatie